Mesaj personal și viziune

Sunt născută primăvara, pe meleaguri de munte; port și numele Sf. Mihail.

Aceste repere se regăsesc în structura mea și în actul medical dedicat pacienților mei: caut să regăsesc și să redau semenilor, prin limbajul profesiei alese frumusețea și armonia naturalului, lumina frumoasă pe chip, o generare și o regenerare a unei noi înfățișări, cu sănătatea, funcția și firescul păstrate cât mai mult posibil, durabilă. Aceste valori călăuzitoare nu sunt ușor de dobândit-necesită enorm de multă muncă, continuă-și mai ales de păstrat , în special într-o lume mercantilă, subjugată profitului, senzaționalului și frivolității. În această încercare, de a apăra aceste principii și valori mă ajută patronul spiritual, educația, consecvența.

Am înființat, împreună cu soțul meu, prima clinică de chirurgie plastică estetică privată din România, ProEstetica (1994) și astfel destinul meu profesional s-a împletit strâns cu acela al ProEstetica, și chiar al evoluției chirurgiei estetice în țara noastră.

Principiile mele de etică sunt și cele ale clinicii ProEstetica:

Onestitate
Responsabilitate
Integritate

Deviza comună este “Frumusețe prin sănătate“. Ea subliniază preocuparea pentru ambele concepte, de a le pune la dispoziția publicului pe fiecare dintre ele în mod egal. În viziunea noastră frumusețea se circumscrie sănătății.

Ele se influențează reciproc și alimentează bucuria de a trăi.

Misiunea mea este de a oferi servicii medicale și chirurgicale de înaltă calitate și profesionalism, în sistem privat, într-o atmosferă destinsă, plină de căldură și solicitudine.

Consider corect și practic un demers medical bazat pe: informarea pe larg și onestă a pacientului care îmi solicită servicii de chirurgie plastică-estetică, inclusiv a complicațiilor care pot apărea, încredere reciprocă, rațiune și asumarea riscurilor acestui act chirurgical de ambele părți. Îmi ofer știința și aproape 25 de ani de experiență cu drag și pasiune, pe cât pot omenește mai bine.

Valorile prioritare sunt:

1. Oamenii. Pentru ei și împreună cu ei îmi desfășor activitatea.
2. Știința și artă chirurgicală, tehnici și procedee specifice selectate cu grijă, să fie moderne, adecvate și sigure.

Scopul este să identificăm, să alegem și să dezvoltăm o echipă optimă de profesioniști, recunoscuți în domeniu, disponibili și atenți la nevoile fiecărui pacient, pre și post tratament, echipamente și materiale performante, reducând major riscul infecțiilor intraspitalicești. Această abordare aduce recunoașterea constantă de către public a valorii profesionale a echipei clinicii! Strategia de dezvoltare a Clinicii ProEstetica urmărește valorificarea și dezvoltarea acestor resurse umane și a capitalului românesc.

Un pacient mulțumit este un pacient avizat de cum va decurge actul medical, de rezultatul probabil și conform cu așteptările, care se vindecă cu discomfort minim și repede. În acest sens, depun toate eforturile, împreună cu echipa, folosesc toate strategiile pe care le consider potrivite postoperator. Dar mulțumirea unui pacient derivă și din bună lui credință, echilibrul psihic și emoțional, așteptări realiste, respectarea îndrumărilor medicale.

Mă consider fericită că am ales această specialitate care îmbină arta cu știința și că am privilegiul mulțumirilor din partea multor oameni.

Etică și standarde europene

Aveți nevoie de un browser modern pentru a vedea această pagină.


Google Chrome

Mozilla Firefox

Internet Explorer