Etică și standarde europene

Principiile de etica ale clinicii ProEstetica sunt:

Onestitate
Responsabilitate
Integritate

Sloganul “Frumusete prin sanatate” subliniaza preocuparea noastra pentru frumusete si sanatate, notiuni ce se conditioneaza in viziunea noastra reciproc.

Misiunea noastra este de a asigura servicii medicale si chirurgicale de inalta calitate si profesionalism, in sistem privat intr-o atmosfera destinsa, plina de caldura si solicitudine.

Promovam si dezvoltam un demers medical bazat pe informarea completa si onesta a pacientului, pe incredere reciproca, ratiune si asumare de ambele parti, pentru a face oamenii bine atunci cand ne solicita ajutorul, pe toate caile: indrumari si tratamente medicale, tratamente chirurgicale, sfaturi comportamentale, dieta, kinetoterapie, psihoterapie, wellness si multe altele.

Un pacient multumit este un pacient care este operat si care se vindeca fara durere. Echipa noastra foloseste toate strategiile viabile pentru atenuarea pana la disparitie a oricarui disconfort postoperator. Operatii notorii pentru vindecarea cu dureri, cum sunt operatia de monturi, sau cea de hernie, sunt efectuate de noi cu garantarea unei vindecari cu durere minima.

Operatia de hernie inghinala este garantata pe viata. Orice recidiva a varicelor in urma unei operatii de varice realizata de noi, va fi corectata gratuit in clinica noastra.

Opinam ca operatiile de marire de sani, cu implant siliconic sau cu transplant de grasime, sau prin Metoda Brava, va vor satisface si vor fi o experienta placuta.

Lipoaspiratia, cu sau fara laser, este ridicata de noi la grad de arta, iar abdominoplastiile, micsorarea de sani si orice alta problema de chirurgie estetica va fi rezolvata cu maxim profesionalism.

Mesaj personal și viziune

Aveți nevoie de un browser modern pentru a vedea această pagină.


Google Chrome

Mozilla Firefox

Internet Explorer